Luyt Groep

Luyt en visserij zijn twee begrippen die nauw verbonden zijn met elkaar. Sinds de oprichting van Machinefabriek Luyt B.V. is de visserij een belangrijke markt. Door de grote behoefte aan dekwerktuigen en visserijlieren heeft Jan Luyt destijds besloten om het bedrijf op te richten. De jaren daaropvolgend heeft Luyt vele visserijlieren gebouwd en geplaatst aan boord.
De ontwikkeling heeft niet stil gestaan, zo waren de lieren vroeger handbediend, maar tegenwoordig worden de lieren elektrisch-pneumatisch bediend.

Sinds enkele jaren produceert Luyt de compacte, in RVS uitgevoerde enkelvoudige Hydraulische lieren speciaal voor situaties waarbij de ruimte is beperkt en/of wanneer veel gewicht ongewenst is, zoals op een garnalenkotter. Inmiddels zijn er al diverse Duitse & Nederlandse garnalenkotters uitgerust met deze RVS zeer onderhoudsarme lieren oa. ACC1 – ACC4 – HAR 7 – NEU 232 – ZK 37 – WL 20 en recent hebben wij de opdracht ontvangen van de DIT 1 en DIT 3 voor levering en montage van RVS losse Hydraulische lieren.

BEZOEK LUYT GROEP

© 2020-2023 Propeller Service Delfzijl | All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
DutchEnglishGermanPolishDanish