• Propeller Service Delfzijl richt zich op reparatie en onderhoud van vrijwel alle soorten scheepsschroeven.
  Zo hebben wij inmiddels meer dan 50 jaar ervaring betreft het repareren van onder meer vaste scheepsschroeven en schroefbladen van verstelbare installaties voor o.a. Zeegaande schepen * Baggerschepen * Binnenvaartschepen * Duw- sleepvaart * Visserijschepen * Offshore * Pleziervaart ect.

  Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar. Mob: +31 (0) 6 - 537 261 10

 • Our service team is available 24/7. Cell phone: +31 (0) 6 - 537 261 10

AGENTSCHAP

LUYT GROEP

Luyt en visserij zijn twee begrippen die nauw verbonden zijn met elkaar. Sinds de oprichting van Machinefabriek Luyt B.V. is de visserij een belangrijke markt. Door de grote behoefte aan dekwerktuigen en visserijlieren heeft Jan Luyt destijds besloten om het bedrijf op te richten. De jaren daaropvolgend heeft Luyt vele visserijlieren gebouwd en geplaatst aan boord. De ontwikkeling heeft niet stil gestaan, zo waren de lieren vroeger handbediend, maar tegenwoordig worden de lieren elektrisch-pneumatisch bediend.

Sinds enkele jaren produceert Luyt de compacte, in RVS uitgevoerde enkelvoudige Hydraulische lieren speciaal voor situaties waarbij de ruimte is beperkt en/of wanneer veel gewicht ongewenst is, zoals op een garnalenkotter. Inmiddels zijn er al diverse Duitse & Nederlandse garnalenkotters uitgerust met deze RVS zeer onderhoudsarme lieren oa. ACC1 – ACC4 – HAR 7 – NEU 232 – ZK 37 – WL 20 en recent hebben wij de opdracht ontvangen van de DIT 1 en DIT 3 voor levering en montage van RVS losse Hydraulische lieren.

BEZOEK LUYT GROEP

PROMARIN NEDERLAND B.V.
Ship propellers & nozzles

Scheepsschroeven & Straalbuizen Uitgebreide expertise voor onze klanten: wij weten precies wat u nodig heeft. De scheepsschroef en straalbuis zijn elementaire onderdelen van de aandrijving en moet als zodanig worden beschouwd in de ontwikkeling ervan.

Deze filosofie volgen we en daarom breiden we voortdurend onze expertise uit. Bevindingen over het effect van de diameter, het aantal schroefbladen, doeltreffendheid van materialen, ervaringen met verschillende vormen e.d. nemen wij mee in het advies voor onze klanten.

Uw wensen en ideeën zijn belangrijk voor ons en wij zijn ervan overtuigd u bij de juiste keuze als partner ter zijde te kunnen staan.

BEZOEK PROMARIN NEDERLAND B.V.

ZINK & ALUMINIUM ANODE’S

Van oudsher zijn veel schepen uitgerust met anode’s voor de bescherming van de huid en schroef. Het staal wordt beschermd tegen corrosie door het installeren van een minder edel materiaal in de vorm van anoden op de huid. Logischerwijs zal het materiaal van de anode minder edel moeten zijn dan het staal dat wordt beschermd. Om dit op een kostenefficiënte manier te bereiken zijn zink- en aluminiumlegeringen hiervoor het best geschikt.

Propeller Service Delfzijl beschikt over een ruim assortiment Zink & Aluminum opoffer anode`s.

Zowel voor
• sleepboten
• baggerschepen
• visserijschepen
• passagiersschepen
• tankers
• containerschepen
• bevoorradingsschepen, etc.

kunt u bij ons terecht voor de juiste anode.

BLOG POST

Propeller Service Delfzijl richt zich op reparatie en onderhoud van vrijwel alle soorten scheepsschroeven.

Zo hebben wij inmiddels meer dan 50 jaar ervaring betreft het repareren van ondermeer vaste scheepsschroeven en schroefbladen van verstelbare installaties voor o.a.

Zeegaande schepen * Baggerschepen * Binnenvaartschepen
* Duw- sleepvaart * Visserijschepen * Offshore * Pleziervaart ect.<p>

Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar.

Neem contact met ons op

Via onderstaande gegevens of mailformulier

  Contact

  Seendweg 26
  Havennummer 3004
  9936 GA Farmsum (gem. Delfzijl) NL

  Tel +31 (0) 596 - 61 99 65

  info@propellerservicedelfzijl.nl

  © 2020-2023 Propeller Service Delfzijl | All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress