• Propeller Service Delfzijl richt zich op reparatie en onderhoud van vrijwel alle soorten scheepsschroeven.
    Zo hebben wij inmiddels meer dan 50 jaar ervaring betreft het repareren van onder meer vaste scheepsschroeven en schroefbladen van verstelbare installaties voor o.a. Zeegaande schepen * Baggerschepen * Binnenvaartschepen * Duw- sleepvaart * Visserijschepen * Offshore * Pleziervaart ect.

    Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar. Mob: +31 (0) 6 - 537 261 10

  • Our service team is available 24/7. Cell phone: +31 (0) 6 - 537 261 10

AGENTSCHAP

LUYT GROEP

Luyt en visserij zijn twee begrippen die nauw verbonden zijn met elkaar. Sinds de oprichting van Machinefabriek Luyt B.V. is de visserij een belangrijke markt. Door de grote behoefte aan dekwerktuigen en visserijlieren heeft Jan Luyt destijds besloten om het bedrijf op te richten. De jaren daaropvolgend heeft Luyt vele visserijlieren gebouwd en geplaatst aan boord. De ontwikkeling heeft niet stil gestaan, zo waren de lieren vroeger handbediend, maar tegenwoordig worden de lieren elektrisch-pneumatisch bediend.

Sinds enkele jaren produceert Luyt de compacte, in RVS uitgevoerde enkelvoudige Hydraulische lieren speciaal voor situaties waarbij de ruimte is beperkt en/of wanneer veel gewicht ongewenst is, zoals op een garnalenkotter. Inmiddels zijn er al diverse Duitse & Nederlandse garnalenkotters uitgerust met deze RVS zeer onderhoudsarme lieren oa. ACC1 – ACC4 – HAR 7 – NEU 232 – ZK 37 – WL 20 en recent hebben wij de opdracht ontvangen van de DIT 1 en DIT 3 voor levering en montage van RVS losse Hydraulische lieren.

BEZOEK LUYT GROEP

PROMARIN NEDERLAND B.V.
Ship propellers & nozzles

Scheepsschroeven & Straalbuizen Uitgebreide expertise voor onze klanten: wij weten precies wat u nodig heeft. De scheepsschroef en straalbuis zijn elementaire onderdelen van de aandrijving en moet als zodanig worden beschouwd in de ontwikkeling ervan.

Deze filosofie volgen we en daarom breiden we voortdurend onze expertise uit. Bevindingen over het effect van de diameter, het aantal schroefbladen, doeltreffendheid van materialen, ervaringen met verschillende vormen e.d. nemen wij mee in het advies voor onze klanten.

Uw wensen en ideeën zijn belangrijk voor ons en wij zijn ervan overtuigd u bij de juiste keuze als partner ter zijde te kunnen staan.

BEZOEK PROMARIN NEDERLAND B.V.

ZINK & ALUMINIUM ANODE’S

Van oudsher zijn veel schepen uitgerust met anode’s voor de bescherming van de huid en schroef. Het staal wordt beschermd tegen corrosie door het installeren van een minder edel materiaal in de vorm van anoden op de huid. Logischerwijs zal het materiaal van de anode minder edel moeten zijn dan het staal dat wordt beschermd. Om dit op een kostenefficiënte manier te bereiken zijn zink- en aluminiumlegeringen hiervoor het best geschikt.

Propeller Service Delfzijl beschikt over een ruim assortiment Zink & Aluminum opoffer anode`s.

Zowel voor
• sleepboten
• baggerschepen
• visserijschepen
• passagiersschepen
• tankers
• containerschepen
• bevoorradingsschepen, etc.

kunt u bij ons terecht voor de juiste anode.

BLOG POST

CPP Blade Repair Gdynia

After a short stay in our workshop, these 4 repaired propeller blades are returned to the yard in Gdynia

Weekoverzicht 4-6-2021

Onderstaand een kleine impressie van de door ons uitgevoerde reparatie werkzaamheden aan diverse schroeven voor zowel , binnenvaart, visserij , zeegaand.

Kleine impressie uitgevoerde werkzaamheden !

Kleine impressie van de door ons uitgevoerde propeller reparaties van vorige week.

Nieuwste ontwikkeling bij Promarin “De Absolute Low Noise Propeller “

PromarinMultipulsion® Na jaren van ontwikkeling is Promarin erin geslaagd een vernieuwend concept te ontwikkelen: het gepatenteerde Promarin Multipulsion® ontwerp, het verschuiven van de onderlinge schroefblad pulsen, dit met behoud van een evenwichtige schroefbalans. Om een combinatie te vinden van verschillende schroefbladvormen enerzijds en een compensatie van de daaruit voortvloeiende onbalans anderzijds, zijn er door Promarin geavanceerde computermodellen ontwikkeld waarmee talloze berekeningen en simulaties worden uitgevoerd. Het eind resultaat heeft inRead More

Kort verblijf 4 CPP Schroefbladen.

Na een kort verblijf in onze werkplaats zijn deze 4 CPP schroefbladen weer verzonden naar de rederij. Naar aanleiding van een duikinspectie werd er schade aan de bladen geconstateerd en zijn de beschadigde toppen door een gespecialiseerd duikbedrijf afgetopt, Tijdens de reguliere droogzetting zijn de bladen door Propeller Service Delfzijl weer volgens specificatie hersteld, geïnspecteerd door door het gewenste klasse bureau en retour verzonden naar de klant.

Reparatie 7 blad schroeven

Na reparatie zijn deze mooie 7 blad schroeven weer retour gegaan naar de eigenaar.

Weekoverzicht

This week the men from PSD did some nice jobs again, for example we received a propeller from Poland which according to the Polish yard was Total Loss, Propeller Service Delfzijl has repaired this propeller properly so that the customer could meet his agreements Deze week hebben de mannen van PSD weer een aantal leuke klussen uitgevoerd, zo kregen we een een schroef uit Polen binnen welke volgens de PoolseRead More

Nieuw onderkomen voor Propeller Service Delfzijl B.V.

Farmsum – Propeller Service Delfzijl B.V. is verhuisd naar een nieuw pand aan de Seendweg 26 in Farmsum, op deze locatie is een compleet nieuwe loods gebouwd. Directeur Eddy de Jong is blij met deze nieuwe locatie: “We hebben nu ruimte op schroeven op te slaan en een slijpcabine waar we in een afgesloten ruimte kunnen werken, zodat dit minder overlast veroorzaakt tijdens de overige werkzaamheden.” Propeller Service Delfzijl is inRead More

© 2020 Propeller Service Delfzijl: , All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
DutchEnglishGermanPolishDanish