Onze partners

Luyt Groep

Luyt en visserij zijn twee begrippen die nauw verbonden zijn met elkaar. Sinds de oprichting van Machinefabriek Luyt B.V. is de visserij een belangrijke markt.

Door de grote behoefte aan dekwerktuigen en visserijlieren heeft Jan Luyt destijds besloten om het bedrijf op te richten. De jaren daaropvolgend heeft Luyt vele visserijlieren gebouwd en geplaatst aan boord. De ontwikkeling heeft niet stil gestaan, zo waren de lieren vroeger handbediend, maar tegenwoordig worden de lieren elektrisch-pneumatisch bediend.

Sinds enkele jaren produceert Luyt de compacte, in RVS uitgevoerde enkelvoudige Hydraulische lieren speciaal voor situaties waarbij de ruimte is beperkt en/of wanneer veel gewicht ongewenst is, zoals op een garnalenkotter.

Inmiddels zijn er al diverse Duitse & Nederlandse garnalenkotters uitgerust met deze RVS zeer onderhoudsarme lieren oa. ACC1 – ACC4 – HAR 7 – NEU 232 – ZK 37 – WL 20 en recent hebben wij de opdracht ontvangen van de DIT 1 en DIT 3 voor levering en montage van RVS losse Hydraulische lieren.

 Bezoek website LUYT GROEP

PROMARIN NEDERLAND B.V. <> Ship propellers & nozzles

Scheepsschroeven & Straalbuizen Uitgebreide expertise voor onze klanten: wij weten precies wat u nodig heeft. De scheepsschroef en straalbuis zijn elementaire onderdelen van de aandrijving en moet als zodanig worden beschouwd in de ontwikkeling ervan.

Deze filosofie volgen we en daarom breiden we voortdurend onze expertise uit. Bevindingen over het effect van de diameter, het aantal schroefbladen, doeltreffendheid van materialen, ervaringen met verschillende vormen e.d. nemen wij mee in het advies voor onze klanten.

Uw wensen en ideeën zijn belangrijk voor ons en wij zijn ervan overtuigd u bij de juiste keuze als partner ter zijde te kunnen staan.

 Bezoek website PROMARIN NEDERLAND B.V.