Nieuw onderkomen voor Propeller Service Delfzijl B.V.

Farmsum – Propeller Service Delfzijl B.V. is verhuisd naar een nieuw pand aan de Seendweg 26 in Farmsum, op deze locatie is een compleet nieuwe loods gebouwd. Directeur Eddy de Jong is blij met deze nieuwe locatie: “We hebben nu ruimte op schroeven op te slaan en een slijpcabine waar we in een afgesloten ruimte kunnen werken, zodat dit minder overlast veroorzaakt tijdens de overige werkzaamheden.”

Propeller Service Delfzijl is in 2014 ontstaan na de overname van het voormalige pand van Van Voorden waar Eddy al 28 jaar werkzaam was als schroevenvertegenwoordiger. Het oude pand aan de Seendweg werd te klein. Uiteindelijk werd de loods tegenover de oude pand opgekocht en gesloopt en werd er een compleet nieuw pand neer gezet. Het bedrijf richt zich op reparatie en onderhoud van vrijwel alle soorten scheepsschroeven. Zo hebben ze inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met het repareren van onder meer vaste scheepsschroeven en schroefbladen.

Het repareren van scheepsschroeven is nog echt een ambacht, de schroeven moeten volgens specificatie worden geslepen om geen onbalans te veroorzaken. Ook geeft een slechte schroef een hoger brandstof verbruik of veroorzaakt trillingen die meer schade kan veroorzaken. Op dit moment werken er vier vakmannen bij Propeller Service Delfzijl.

Propeller Service Delfzijl richt zich op scheepvaart in Noord-Nederland, Duitsland en Denemarken.

© 2020 Propeller Service Delfzijl: , All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
DutchEnglishGermanPolishDanish